Politică de returnare

Politica de Retur pentru Cursurile Asistate Online

Cursurile asistate online oferite de KEY CONCEPT TRAINING & CONSULTING S.R.L. se achiziționează în avans prin site-ul nostru. Având în vedere că locurile sunt limitate, participarea este asigurată doar prin achiziționarea prealabilă a cursului.

Cursurile asistate online sunt acele sesiuni care se desfășoară sub îndrumarea unui trainer al KEY CONCEPT, utilizând tehnologia de teleconferință.

Dacă, din motive obiective, un curs este anulat și cursantul este informat în acest sens, nu se va percepe nicio taxă. În aceste condiții, cursantul are două opțiuni:

  • Păstrează suma plătită pentru a participa la următoarea sesiune de curs, omițând sesiunea anulată;

  • Solicită restituirea integrală a sumei achitate pentru cursul anulat. Restituirea parțială nu este posibilă.

Restituirile financiare pentru cursurile cu prezență fizică nu se efectuează în următoarele situații:

  • Dacă cursul a avut loc, dar cursantul nu a fost prezent și nu a notificat organizatorii prin telefon sau email cu cel puțin 4 ore înainte. Excepțiile sunt situațiile de forță majoră (ex.: probleme de sănătate, accidente etc.), caz în care cursantul este rugat să informeze cât mai rapid posibil pentru a găsi o soluție împreună cu instructorul.

  • Dacă cererea de retur este trimisă după mai mult de 15 de zile de la anularea unilaterală a cursului de către instructori;

  • Pentru a solicita o restituire, vă rugăm să trimiteți un email la office@key-concept.ro.


Date de contact:

KEY CONCEPT TRAINING & CONSULTING S.R.L.

Telefon: 0727.108.348

Email: office@key-concept.ro