prebiotic de ultima generație

Glycemic – Metabiotic

Un aliat în reglarea absorbței glucozei la nivelul colonului si sǎnǎtatea digestivǎ a persoanelor care suferǎ de diabetului de tip II. Adresat persoanelor cu disbiozǎ asociatǎ diabetului de tip II (non-insulino dependent).

Capsulele gastrorezistente sunt concepute pentru a rezista la acidul gastric și pentru a se dizolva în intestinul subțire. Ingredientele active sunt eliberate acolo unde pot fi cel mai bine absorbite de corp.

Luați două capsule pe zi, una după micul dejun și alta după cină, cu un pahar de apă, pentru a asigura absorbția eficientă a ingredientelor active și a susține regenerarea corpului.

Administrarea capsulelor după masă cu un pahar de apă ajută la facilitarea absorbției optime a nutrienților. Consumul de apă ajută la înghițirea capsulei și la hidratarea organismului.

Sugerăm o cură de 60 de zile, o durată optimă pentru a vedea efectele pozitive ale ingredientelor. Aceasta asigură o acțiune sinergică a componentelor și susține sănătatea pe termen lung.

CERTIFICATE DE CALITATE

Produs testat si realizat in colaborare cu USAMV București, Facultatea de Biotehnologii, Laboratorul de Biotehnologii Farmaceutice

Produs notificat SNPMAPS nr. 16302/07.02.2023

ingrediente

naturale

90% extract din:

Conține și:

Precauții

A nu se administra copiilor fără sfatul medicului. A nu se utiliza de către persoanele cu alergii la unul din componentele produsului. Interzis persoanelor cu fenilcetonurie. A se întreba medicul în cazul femeilor însărcinate, a persoanelor care suferă de diabet, gută sau afecțiuni renale. A nu se depăși doza zilnica recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj.

Contribuie la:

Adjuvant în: